Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Texas

Hmmm, dette har vi hørt før.

CD: Etter at «Careful What You Wish For» floppet for et par år siden, fant Sharleen Spiteri og hennes mer kamerasky makkere i Texas ut at løsningen var å vende tilbake til suksessformelen fra andre halvdel av 90-tallet. I praksis betyr det radiovennlig voksenpop med snille diskorytmer, luftig sang og en overflate så glatt at eldre lyttere bør passe lårhalsen - uten at det nødvendigvis er noe galt i det. «Bad Weather» er dessverre ikke en cover av den kanskje beste Supremes-låten, men like fullt et høydepunkt, og det samme gjelder singelen «Getaway» . «Red Book» er egentlig ikke det spor dårligere enn «The Hush»; den er «The Hush». Men den er også vesentlig mindre interessant, nettopp fordi den kom sist av de to. Det er selvsagt bra at Texas er tilbake i hitmodus, bare synd at den er en ganske tannløs, ufarlig blåkopi av tidligere meritter.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling