Teya møtte sin helt Dennis

Dennis Storhøi er en av ytterst få nordmenn med internasjonal fanklubb. Nå er en av hans største fans kommet ens ærend fra England for å se ham i «40» på Oslo Nye. - Dennis er en fantastisk skuespiller, sier Teya Atkins (25) fra Brighton.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hollywood-filmen «Den 13. kriger», der Storhøi spilte mot blant andre Antonio Banderas, har ikke ført til et varig opphold på stjernehimmelen for den norske skuespilleren. Men mange nok la merke til ham, og i to år har en svært driftig fanklubb vært i virksomhet på Internett. På dennisstorhoionline.com kan du både lese om bakgrunnen og framtidsplanene til helten, diskutere karrieren hans, være med i konkurranser, se bilder og sågar kjøpe Dennis Storhøi-effekter. Foreløpig begrenset til T-skjorter.

- Han er helten

- Det er ikke så mange av oss, men det er egentlig litt av sjarmen, sier Teya Atkins fra Brighton.

Søndag kom hun til Oslo med en 90-punds flybillett, av én grunn alene: For å se Dennis Storhøi i Arne Berggrens stykke «40», som har premiere i kveld. Hun forstår ikke et ord norsk, og Oslo Nye er fortsatt ikke så ovenpå økonomisk at de kan stille med simultanoversetter. Likevel er dette noe Teya ser veldig fram til.

- Jeg setter stor pris på ham som skuespiller. For de fleste var Banderas helten i «Den 13. kriger», men for oss var det Dennis som utmerket seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer