«That 70's Show»-stjerne er sparket fra Netflix-serie

Danny Masterson (41) skrives ut av «The Ranch».

FIKK SPARKEN: Skuespilleren Danny Masterson (midten til venstre) har fått sparken fra Netflix-serien «The Ranch» etter anklager om seksuelle overgrep. Her er han sammen med gjengen fra «That 70's Show» i 1998: Ashton Kutcher (nede til venstre), Mila Kunis (toppen), Topher Grace (midten nede) , Laura Prepon (nede til høyre) og Wilmer Valderrama (midten til høyre).
FIKK SPARKEN: Skuespilleren Danny Masterson (midten til venstre) har fått sparken fra Netflix-serien «The Ranch» etter anklager om seksuelle overgrep. Her er han sammen med gjengen fra «That 70's Show» i 1998: Ashton Kutcher (nede til venstre), Mila Kunis (toppen), Topher Grace (midten nede) , Laura Prepon (nede til høyre) og Wilmer Valderrama (midten til høyre). Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Netflix varsler at skuespilleren Danny Masterson (41) er skrevet ut av serien «The Ranch» som følge av at han nå politietterforskes for anklager om overgrep.

Tre kvinner har anklaget Masterson for å ha begått seksuelle overgrep mot dem på begynnelsen av 2000-tallet.

SKUFFET: Danny Masterson. Foto: AP / NTB Scanpix
SKUFFET: Danny Masterson. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Masterson, som er best kjent for rollen som Steven Hyde i komiserien «That 70's Show», nekter for anklagene og sier han er skuffet over strømmegigantens beslutning om å skrive ham ut av «The Ranch».

- Slik situasjonen er nå, blir folk ansett som skyldig for alt de anklages for, sier han i en kommentar.

Politiet har bekreftet at de etterforsker Masterson for overgrepsanklager, men vil ikke si hva anklagene går ut på.

Netflix opplyser at mandag var Mastersons siste dag på settet av «The Ranch», og at produksjonen vil fortsette neste år uten ham på rollelisten.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer