Donald Trump i «The Apprentice»-klipp:

«The Apprentice»-produsent: -Trump bruker de mest krenkende og rasistiske ordene som finnes

Hevder han har videoopptak.

VIDEOTRØBBEL: Det stormet rundt daværende presidentkandidat Donald Trump da det ble offentliggjort et gammelt videoopptak hvor han sier det er helt greit å klå kvinner i skrittet. Nå hevder skuespiller og komiker Tom Arnold at han har klipp fra «The Apprentice» som er enda verre. Foto: AP Photo/David Goldman
VIDEOTRØBBEL: Det stormet rundt daværende presidentkandidat Donald Trump da det ble offentliggjort et gammelt videoopptak hvor han sier det er helt greit å klå kvinner i skrittet. Nå hevder skuespiller og komiker Tom Arnold at han har klipp fra «The Apprentice» som er enda verre. Foto: AP Photo/David Goldman Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg har de ubrukte klippene fra «The Apprentice» der Trump bruker de aller mest krenkende og rasistiske ordene som finnes, sier skuespiller og komiker Tom Arnold i et intervju med Dori Monson i radioprogrammet KIRO.

Saken er også omtalt i People.com.

Det er ikke første gang påtroppende president Donald Trump er involvert i en videoskandale.

- Klå henne i skrittet

Under valgkampen skapte det overskrifter over hele verden da Washington Post publiserte en video som inneholder Trumps omtale av et mislykket forsøk på å forføre en kvinne og flere nedsettende utsagn om kvinner.

- Klå henne i skrittet. Du kan gjøre hva som helst, sier Trump i videoen, som under emneknaggen #trumptapes raskt spredte seg på Internett.

Det har lenge versert rykter om at det eksisterer liknende videoklipp fra tida Trump var programleder i realityshowet «The Apprentice».

Det er disse videoklippene Tom Arnold nå hevder at han har i sin besittelse.

- Brukte «N-ordet»

Ifølge en tidligere produsent av «The Apprentice» skal Trumps oppførsel i de upubliserte klippene være langt verre enn i de famøse #trumptapes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer