The Beatles er i iTunes

Var det dagens store nyhet?

The Beatles er i iTunes
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Under overskriften «Tomorrow is another day. That you'll never forget.», inviterte Apple i går ettermiddag til en iTunes-relatert kunngjøring klokka 16.00 i dag.

Forhåndsspekulasjonene gikk høyt: Om at The Beatles-katalogen endelig kommer til iTunes, om en straming-tjeneste som vil være en direkte konkurrent til Spotify og norske Wimp, og om en mulig iTunes-versjon for iPhone-konkurrenten Android.

Avisa Wall Street Journal var en av flere som på forhånd mente å vite at The Beatles endelig kommer til iTunes.

Det viste seg å stemme, for de etterlengtede Beatles-platene er nå på plass i iTunes Store.

Det er en begivenhet i seg selv. Men var det ikke noe mer? Vi trodde det, ettersom The Beatles-katalogen ble sluppet før annonseringen klokka 16.

Vår høyst ukvalifiserte gjetning - en vi delte med en lang rekke andre medier - var at det måtte være snakk om en fullblods streamingtjeneste. Tida er utvilsomt overmoden for at Apple entrer dette markedet.

Men det som dukket opp på Apple-forsida, var «bare» The Beatles.

Det er ikke første gang vi og andre medier har tolket hemmelighetskremmeriet fra Apple feil. Det er bare å ta selvkritikk for det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer