ELLEVILT: Ideene popet opp i hodene til the fab four i et kjør. Her er Paul, George, John og Ringo i filmen "Magical Mystery Tour", som kom rett før jul i 1967.
ELLEVILT: Ideene popet opp i hodene til the fab four i et kjør. Her er Paul, George, John og Ringo i filmen "Magical Mystery Tour", som kom rett før jul i 1967. Vis mer

The Beatles-feiring av gruppas magiske, mystiske reise

Wandrups utvalgte: Det går alltid et Beatles-jubileum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

CD: Ikke før er de store popbladene ferdige med å feire The Beatles’ nyskapende album «Sgt. Pepper’s Lonely Heart’s Club Band», før vi er i gang igjen. Musikken strømmet fra the fab four i disse åra, som vannet i Mersey forbi hjembyen Liverpool. «Sgt. Pepper...» kom sommeren 1967. Nærmere jul kom et nytt prosjekt, kalt «Magical Mystery Tour».

EP: Sangene fra filmen kom først på en EP. Seinere kom en LP i USA, som fylte ut plassen med aktuelle hitlåter fra The Beatles.
EP: Sangene fra filmen kom først på en EP. Seinere kom en LP i USA, som fylte ut plassen med aktuelle hitlåter fra The Beatles. Vis mer

Jeg husker at plata ble presentert på svensk radio., mens jeg satt klar med Tandberg-båndopptakeren. P3 var vår oase i disse NRK-tørre åra. «Roll up!» smalt det fra høyttalerne. «Roll up for the mystery tour». Dette trøkket kunne ikke komme fra noen andre enn Beatles. «The Magical mystery tour is going to take you away

Det nyeste Uncut har oppslag på fenomenet "Magical Mystery Your".
Det nyeste Uncut har oppslag på fenomenet "Magical Mystery Your". Vis mer

Det nyeste Uncut handler om denne plata, utgitt som en dobbel-EP. Seks låter. «I Am The Walrus», «Fool On A Hill». Nok engang braste John og Paul inn på gutterommet, som aldri ble det samme.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer