The BlackSheeps lager filmmusikk

Er med i ny barnefilm.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Plateaktuelle The BlackSheeps kommer, med noen få unntak, til å ta pause fram til sommeren. Ett av disse unntakene er lørdag, når bandet skal spille inn video til «Cancellation» i Trondheim.

Låta skal nemlig være med i en viktig scene i den kommende barnefilmen «Bestevenner».

- For oss var det viktig at The BlackSheeps er ekte vare, at de skriver låtene sine selv. Trøkket og stemningen passet veldig bra til filmen, forteller filmens regissør Christian Lo (32), som også skal regissere musikkvideoen.

Handler om mot«Bestevenner» er en historie om tre unge jenter fra Gudbrandsdalen, hvorav én - Naisha - er en asylsøker som en dag forsvinner brått.

De to andre bestemmer seg for å ta nattoget til Oslo i et forsøk på å finne henne.

- The BlackSheeps-låta er med i en scene når jentene kommer til Oslo. Da ville vi ha en rockelåt med litt trøkk i. Budskapet i teksten til The BlackSheeps og budskapet i filmen matcher også bra: Det handler om mot - om det å tørre og våge noe, sier regissør Lo.

Musikkvideoen han skal spille inn vil både inneholde klipp fra filmen, konsertklipp med bandet og en sekvens der hovedpersonene i filmen og The BlackSheeps har popkornkrig på en kino.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer