The Boss og deLillos

Med 45 konserter i sommer orker nesten ikke DDEs Bjarne Brøndbo å høre på musikk.

Navn: Bjarne Brøndbo

Alder: 39

Yrke: Artist og «ræcer».

Sivilstatus: Gift

- Hva er din sommerlåt?

- Jeg har flere, men en jeg liker veldig godt er «Neste sommer» med deLillos. Men skal jeg velge én sang som gjør at jeg tenker sommer, sol og fri, så må det bli «The River» med Bruce Springsteen.

- Hva er det med den låten som fanger deg?
- Den har både fin tekst og en fengende melodi. Jeg vokste opp ved elva Namsen på et lite tettsted som heter Skage, og mye av det herr Springsteen synger om, kjenner jeg meg igjen i. Det er noe universelt over hele låten.

- Beste minne knyttet til låten?
- Det var en konsert på Valle Hovin med Bruce Springsteen og E-Street Band, «Tunnel of Love Tour» tror jeg det var, i 1988. Jeg var sammen med kona mi, Lise. Vi sto ganske langt foran, og på et eller annet merkelig vis kom vi bort fra hverandre. Med 35 000 mennesker på Valle Hovin var det nesten umulig å finne hverandre, men jeg gikk en runde bakover på stadion. Akkurat da munnspillintroen på «The River» strømmet ut av høyttalerne, gikk vi rett på hverandre. Der og da ville det vært helt skandale å ikke holde rundt Lise mens Bruce

Springsteen sang.

- Hva kjennetegner en bra sommerlåt?
- Den må evne å sette meg i en positiv sinnsstemning og samtidig være fengende. «Wake Me Up Before You Go-Go», «It's Raining Men» og «Jenter som kommer», for å nevne noen.

- Hvilken låt er sommer for deg i år?
- Alle D.D.E.-sangene vi spiller på vår «Gule tur». Nok en gang består sommeren av omtrent 45 konserter, derfor blir våre sanger nesten det eneste jeg orker av musikk i sommer.

REISER LAND OG STRAND RUNDT: DDE har liten tid til å slappe av i sommer, de er travelt opptatt med turnevirksomhet.