Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Brazz Brothers

Maritim servering på plettfri messingtallerken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Shufflende trollkrabbe, laidback kveite og growlende breiflabb er blant rettene på denne serveringen fra The Brazz Brothers, et utvalg melodier tittelmessig inspirert av havets spiselige hemmeligheter.

Heldigvis låter de som The Brazz Bros om de ikler seg afrikanske rober, musiserer lekent med Povl Dissing eller som her stikker horna i vann. Presisjonen er prikkfri og ensembleklangen omhyggelig velpleiet. Riktig nok synther det seg klanglig til i diskolaksen «Salmo salar» , og Lasse Marhaugs atmosfæriske bidrag bidrar til å gjøre cd-en varsomt ulik bandets tidligere utgivelser, men prima vare er det uansett. Resultatet kan også nytes som en velkomponert (Jan Magne og Helge Førde) påminnelse om at New Orleans ikke bare er jazzens, men også den utsøkte sjømatens hovedstad, og føyer seg vakkert inn i rekka av utgivelser fra et band som aldri har gått i stim.

Hele Norges coronakart