Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Cramps til Øya

Det legendariske og smått bisarre rockebandet The Cramps spiller på Øyafestivalen i Oslo fredag 11. august.

(Dagbladet.no): Det er grunn til å glede seg for fans av det smått bisarre rockebandet  The Cramps. Øyafestivalen har sikret seg et av amerikas mest legendariske rockeband, som gjerne nevnes i sammenheng med The Sonics, Stooges, MC5 og New York Dolls.

-
Vi har forsøkt å få dem til festivalen noen år, men det er først nå vi har lykkes med å komme i direkte kontakt med bandet, sier Øyafestivalens PR-sjef Jonas Prangerød til Dagbladet.no.

- Det er ikke hvert år The Cramps spiller i Europa, så vi er svært glade for å ha fått tak i dem. Folk som har sett dem live de siste årene kan underskrive på at de fortsatt er et utrolig bra liveband, forsikrer Prangerød.

Bandet har bare spilt to ganger tidligere i Oslo. På Circus i 1986, og på Rockefeller i 1990. Det er altså en sjelden godbit Øyafestivalen har skaffet seg.
Pionerene i The Cramps er kanskje mest kjent for sin opptreden og video fra Napa State Mental Hospital i 1981.

- Det er fortsatt mulig å få tak i dagsbilletter til alle dager, man det lønner seg å ikke vente for lenge, understreker Prangerød. Tredagerspassene til Øyafestivalen har vært utsolgt i lang tid.

 Julekveld i August:  For den eldre garden av rockefansen blir det høytidsstemning på Øyafestivalen med The Cramps. Lux Interior og Poison Ivy fra orginalbesetningen spiller fortsatt, i følge bandets hjemmesider. Foto: THE CRAMPS
Julekveld i August: For den eldre garden av rockefansen blir det høytidsstemning på Øyafestivalen med The Cramps. Lux Interior og Poison Ivy fra orginalbesetningen spiller fortsatt, i følge bandets hjemmesider. Foto: THE CRAMPS Vis mer
Voodoobilly: The Cramps har satt sitt betydelige preg på amerikansk rock.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media