SESONG TO: I desember kan du se sesong to av «The Crown». Video: Netflix Vis mer

«The Crown» sesong 2

«The Crown»: Ryktene om utroskap kan se ut til å få bensin på bålet

I første sesong av Netflix-serien «The Crown» ble det hintet til prins Philips utroskap. Ryktene ser ikke ut til å bli dempet i den nye traileren.

(Dagbladet): Dagbladets anmelder Christopher Pahle rullet fem på terningen og beskrev Netflix-serien «The Crown» som en britisk godtepose av en serie. Han sammenliknet også serien med «Game of Thrones», bare med tweed og Rolls- Royce.

Det historiske dramaet, som handler om dronning Elizabeths første regjeringsår og hvem hun var før hun ble den stramme dronningen offentligheten kjenner i dag, ble raskt en snakkis da den kom i november i fjor. Fansen har sultet etter neste sesong, som etter planen blir å se på Netflix 8. desember.

Claire Foy (32) spiller dronning Elizabeth II som vi følger fra bryllupet hennes i 1947. Serien tar for seg hvordan den regjerende monarkens liv er blitt preget av både hell og uhell.

Nå er traileren til den andre sesongen av serien sluppet, melder Vanity Fair. Vi får et glimt av den fortsatt unge dronningen, mer selvsikker enn noensinne, men som også snakker om at livet handler om ydmykelse.

Mer hint om utroskap

I første sesong av «The Crown» ble det forsiktig referert til utroskap fra prins Philips side, ifølge traileren ser det ikke ut som om ryktene forsvinner.

I første sesong slet prins Philip med å venne seg til kongelige restriksjoner og livet som monarkens ektefelle.

«Du er gift med en vill ånd», blir Elizabeth påminnet i den nye traileren, før vi i ett klipp får se prins Philip, spilt av Matt Smith, i en seilbåt ute på havet.

Manusforfatter Peter Morgan, som også står bak «The Queen» og «The Last King of Scotland», har tidligere avslørt at neste sesong kommer til å handle mer om Philip og hvordan han utforsker den kompliserte rollen som kongelig og hvordan han takler å bli overskygget av sin kone.

Hemmeligheter

- Jeg synes han er utrolig interessant. Sesong to handler mye om hans kompleksitet uttalte Morgan, ifølge Elle tidligere i år.

Uttalelsen kom i forbindelse med Royal Television Society-arrangementet «The Crown: Deconstructing the Coronation».

Om Prins Philips beryktede affære vil bli dramatisert i neste sesong er foreløpig en godt bevart hemmelighet.

NY NETFLIX-SERIE: «The Crown» handler om en ung kvinne som tar kronen i Storbritannia. Ikke av fri vilje, men av plikt. På Netflix 4 november. Video: Netflix Vis mer Vis mer

- Vi er fortsatt i klipperommet og gjør alle mulige forandringer, fortalte Morgan, men røpet at sesong kommer til å fortsette fra 1956-1964.

- Claire Foy og Matt Smith fortsetter i rollene så langt vi kan ta dem med tanke på alder. Hadde vi tatt det lenger hadde vi måttet tenke på nye skuespillere, sa Morgan.

I den ferske traileren får vi også et raskt glimt av president John F. Kennedy og Jackie O. som spilles av Michael C. Hall og Jodi Balfour.

Dronning Elizabeth har sittet på tronen siden 1952. I fjor ble hun den lengst regjerende monarken i Storbritannia, da hun slo rekorden etter sin tippoldemor, dronning Victoria.