<strong>AVLYST:</strong>  Kinopremieren av «The Dark Knight Rises» er utsatt i Paris, men i Norge går den som planlagt i neste uke. Foto: SF Film
AVLYST: Kinopremieren av «The Dark Knight Rises» er utsatt i Paris, men i Norge går den som planlagt i neste uke. Foto: SF Film Vis mer

«The Dark Knight Rises» ikke avlyst

Filmpremieren går som normalt i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under kinopremieren av Batman-filmen «The Dark Knight Rises» i Denver, Colorado, i natt, gikk en mann inn og åpnet ild mot publikum.

12 personer er skutt og drept, 50 skadet.

Premiere avlyst Filmen har også premiere i Frankrike i dag, men den og rød løper med skuespillerne er nå avlyst på grunn av hendelsen i USA. Det skriver NBC News.

Filmens regissør Christopher Nolan, og skuespillerne Christian Bale, Anne Hathaway og Morgan Freeman er i Paris, men intervjuene med filmstjernene er også avlyst.

- Warnes Bros. og filmskaperne er dypt bedrøvet og sjokkert over denne hendelsen. Vår medfølelse går i denne tragiske tida til familiene som har mistet sine kjære, er uttalelsen fra Warnes Bros. Studios.

- Som planlagt I Norge har filmen ordinær kinopremiere i neste uke.

- Foreløpig er filmen ikke utsatt ettersom vi har premiere så seint som onsdag i neste uke. Vi har snakket med Warner i London i dag, og de sier vi skal opprettholde premieredatoen. Det hadde nok vært en annen sak om også vi hadde hatt premiere i dag, sier Cathrine Aamodt, presseansvarlig i SF Norge til Dagbladet.

SF Norge er distributør av filmen her til landet.

«The Dark Knight Rises» har premiere over hele Norge den 25. juli, og vil forløpe som planlagt.

- I utgangspunktet er det ikke noe spesielt som vil skje utover pynting av kinoen og premier til publikum, sier Aamodt, som håper at Batman-fansen ikke er blitt skremt fra å gå på kino.

- Dette er en grusom handling som ikke har noe med filmen å gjøre. Vi håper at publikum kan sette pris på en god film til tross for dette, sier Aamodt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer