«The Dark Knight Rises» ikke avlyst

Filmpremieren går som normalt i Norge.

AVLYST:  Kinopremieren av «The Dark Knight Rises» er utsatt i Paris, men i Norge går den som planlagt i neste uke. Foto: SF Film
AVLYST: Kinopremieren av «The Dark Knight Rises» er utsatt i Paris, men i Norge går den som planlagt i neste uke. Foto: SF Film Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Under kinopremieren av Batman-filmen «The Dark Knight Rises» i Denver, Colorado, i natt, gikk en mann inn og åpnet ild mot publikum.

12 personer er skutt og drept, 50 skadet.

Premiere avlyst Filmen har også premiere i Frankrike i dag, men den og rød løper med skuespillerne er nå avlyst på grunn av hendelsen i USA. Det skriver NBC News.

Filmens regissør Christopher Nolan, og skuespillerne Christian Bale, Anne Hathaway og Morgan Freeman er i Paris, men intervjuene med filmstjernene er også avlyst.

- Warnes Bros. og filmskaperne er dypt bedrøvet og sjokkert over denne hendelsen. Vår medfølelse går i denne tragiske tida til familiene som har mistet sine kjære, er uttalelsen fra Warnes Bros. Studios.

- Som planlagt I Norge har filmen ordinær kinopremiere i neste uke.

- Foreløpig er filmen ikke utsatt ettersom vi har premiere så seint som onsdag i neste uke. Vi har snakket med Warner i London i dag, og de sier vi skal opprettholde premieredatoen. Det hadde nok vært en annen sak om også vi hadde hatt premiere i dag, sier Cathrine Aamodt, presseansvarlig i SF Norge til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer