Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«The Devils Wear Prada»

«The Devil Wears Prada» blir musical

Det skal Elton John sørge for.

DJEVEL-MUSICAL: Nå skal Elton John gjøre filmensuksessen fra 2006, «The Devil Wears Prada» til musical.  Foto: Filmweb
DJEVEL-MUSICAL: Nå skal Elton John gjøre filmensuksessen fra 2006, «The Devil Wears Prada» til musical.  Foto: Filmweb Vis mer

Popsangeren Elton John skal lage musikken til en musikalversjon av suksessfilmen og bestselgerboka «The Devil Wears Prada».

Musikalen skal ha premiere på Broadway i New York, og tekstene til musikken skal skrives av humorskribenten Paul Rudnick.

Stor fan

– Det å gjenskape «The Devil Wears Prada» i musikkteaterform er kjempespennende. Jeg er en stor fan av både boka og spillefilmen, og en ivrig tilhenger av moteverdenen, sier den britiske sangeren i en uttalelse.

Tidsplanen for prosjektet er foreløpig ikke kjent.

TYRANNEN: Meryl Streep spilte den tyranniske redaktøren i filmversjonen av «The Devil Wears Prada». Foto: Filmweb
TYRANNEN: Meryl Streep spilte den tyranniske redaktøren i filmversjonen av «The Devil Wears Prada». Foto: Filmweb Vis mer

Elton John har tidligere hatt stor suksess med musikaler på Broadway, og han står blant annet bak musikalversjonen av «Løvenes Konge», som har satt inntjeningsrekord. Han har også laget musikalversjoner av filmen «Billie Elliot» og Verdis opera «Aida».

Moteverdenens tyrann

«The Devil Wears Prada» hadde kinopremiere i 2006 med Anne Hathaway og Meryl Streep i hovedrollene, og var i sin tur basert på en bestselgende roman, signert Lauren Weisberger.

Handlingen var satt til New Yorks heftige moteverden der modellene blir stadig tynnere og en «bad hair day» kan ta knekken på en karriere, og der magasinet Runway Magazine å betrakte som Den hellige gralen. Styrt med nydelige manikyrhender tilhørende Miranda Priestly (Meryl Streep)- moteverdenens mektigste kvinne, er Runway en fryktet gapestokk for alle som vil være noe innen moteindustrien.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling