Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Doors

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

CD-BOKS/DVD: Mye har vært utgitt med the Doors, opptak utenom sirklene, kuriositeter, konserter osv. Men den som har savnet en skikkelig gjennomarbeidet, mastret versjon av de sentrale, seks LP-ene, vet nå hva som skal stå øverst på lista til julenissen.

Denne pakken leveres i en elegant, Bibel-tjukk «dør» med kikkhull. Tittelen «Perception» er hentet fra verket som inspirerte Jim Morrison & Co. til å kalle gruppa for «Doors», nemlig Aldous Huxleys «Doors of Perception», erkjennelsens porter. Og det var i sannhet en annerledes verden Doors inviterte til. Ingen hadde noen gang hørt noe liknende det denne kvartetten presterte fra første låt, «Break On Through», til den siste, «Riders On The Storm».

Her er det hele, med bonusspor som en rockversjon av Albinonis «Adagio» og «Whisky Mystics and Men» i to versjoner. Pluss samtlige album i 5.1 Surround-lyd til dvd-spilleren + 12 filmopptak. Samtlige album har egne, grundige liner notes. Det vil ikke forundre om de etter hvert blir å få enkeltvis.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!