Foto: AP Photo/Andrew Harnik
Foto: AP Photo/Andrew Harnik Vis mer

- «The Ellen DeGeneres Show» granskes

Etter alvorlige anklager om et giftig arbeidsmiljø, kommer nyheten om en intern gransking.

Publisert

«The Ellen DeGeneres Show» granskes angivelig av produsentselskapet Telepictures og distributør Warner Brothers TV Group, melder flere amerikanske medier. Det hevdes at talkshowet må gjennom en intern etterforskning.

Det skriver The Hollywood Reporter, Deadline og Variety.

I et internt memo sendt ut forrige uke kom det fram at WarnerMedia har hyret en ekstern konsulent som skal intervjue nåværende og tidligere ansatte ved TV-programmet om deres erfaringer med arbeidsplassen, skriver Deadline.

En talsperson for Warnes Bros. Television ønsker ikke å uttale seg om saken, verken overfor Variety eller Deadline.

Den interne granskningen kommer etter at Buzzfeed publiserte en artikkel med anklager om giftig arbeidskultur bak kulissene på TV-programmet.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Programleder og komiker Ellen DeGeneres' motto har i årevis vært «vær snille med hverandre», men bak kulissene sier nåværende og tidligere ansatte på 62-åringens talkshow at de har møtt rasisme, frykt og trusler på jobb, skrev Buzzfeed i midten av juli.

De fleste av Buzzfeeds kilder anklaget for øvrig produsenter og andre toppledere for den giftige arbeidskulturen de opplevde, men en av dem uttaler at det til syvende og sist er Ellen DeGeneres' navn på programmet.

- Hun må ta mer ansvar, sier den anonyme, tidligere ansatte.

I en uttalelse sa produsentene Ed Glavin, Mary Connelly og Andy Lassner at de tok historiene til de ansatte veldig alvorlig.

- Dette er ikke hvem vi er eller hvem vi streber etter å være, og det er ikke oppdraget Ellen har satt oss på, sa de.

EMOSJONELT: Ellen DeGeneres tok til tårene da Obama ga henne presidentens frihetsmedalje. Hun benyttet også muligheten til en mannequin-challenge i Det hvite hus. Video: Scanpix Vis mer

Det var i mars at det begynte å hagle spekulasjoner rundt talkshow-verten, da en rekke personer gikk ut på sosiale medier og anklaget DeGeneres for å være svært uhyggelig.

TV-programmet har lagt 17 sesonger bak seg, og det er ventet at det skal fortsette gjennom 2022, skriver Deadline.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer