«The Fox» blir brukt av TV-giganten FOX

- Dette synes vi er veldig kult.

(Dagbladet): Det vil ingen ende ta. Ylvis-brødrene Bård og Vegard har gjort en megahit ut av låta «The Fox» de siste ukene, og det stopper ikke med det første.

Nå har den blitt plukket opp av et av de største TV-selskapene i USA, nemlig TV-kanalen FOX. Det var nettstedet 730.no som først omtalte saken.

- Dette synes vi er veldig kult. FOX spurte oss om tillatelse for å promotere sine egne program, og det fikk de. Det er rett og slett veldig stas, sier Arne Svare i Stageway til Dagbladet og fortsetter:

- Dette er jo en veldig fin eksponering for oss.

- Kan du si noe om hvor mye FOX har betalt for å bruke låta?

- Nei, det kan jeg ikke uttale meg om.

I videoen er blant andre «Glee»-skespiller Jane Lynch, Orlando Jones og Katia Winter fra «Sleepy Hollow?» og Michael Ealy fra «Almost Human» med, i tillegg til flere klipp fra kanalens andre serier.

• Se promovideoen øvert i saken!

- Oppmerksomheten blir jo ikke mindre Forrige uke smalt låta rett inn på 29. plass på den amerikanske Billboard-singellista «Hot 100». Men kvelden før ble den også fjerna fra den amerikanse iTunes-butikken, basert på en tredjeparts påstander omkring opphavsrett.

I går kveld kom gladmeldingen om at hiten var tilbake på lista.

- Originalen var først ute igjen sent i går kveld, og det tok litt tid før den ble søkbar, men nå er den på vei opp igjen. I mellomtiden er det noen som har benyttet seg av dette, og det får vi ikke gjort noe med, sa sjefen i plateselskapet Warner Music i Norge, Guttorm Raa til Dagbladet tidligere i dag.

Han var heller ikke redd for at Ylvis ville tape noe på fraværet, og tok det hele med knusende ro.

- Oppmerksomheten rundt låta blir jo ikke akkurat mindre etter dette, sa han.

Også et av USA største talkshow, «The Ellen DeGeneres Show», har villet intervjue dem. Ellen DeGeneres har over 4 millioner seere.