«The Fox» har passert 100 millioner visninger

Men det er fortsatt et godt stykke igjen til toppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Samtidig som brødrene Bård og Vegard Ylvisåker er i New York for å vise fram reven sin, fortsetter låta «The Fox» sin seiersgang på nettet.

Nå har musikkvideoen passert det magiske tallet 100 millioner visninger på nettstedet Youtube.

- Oi! Hundre millioner! Det er jo det samme som én milliard. Det er fantastisk, sier Vegard Ylvisåker i en pressemelding.

Samtidig ligger «The Fox» for øyeblikket på 8. plass på den amerikanske Billboard-lista, og er også å finne på topp-10 listene til Itunes i USA, Canada, New Zealand Sverige, Norge og Finland.

- Dette er en gigantisk milepæl. Vi er utrolig stolte av Bård og Vegard, og det er ganske absurd at det som opprinnelig var tenkt til å fylle fire minutters sendeflate av «I kveld med YLVIS» nå når så bredt ut og får en så suveren mottakelse, sier programdirektør i TVNorge og SBS Discovery, Eivind Landsverk i en pressemelding.

New York Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker er nå i New York for å delta i møter og intervjuer.

De skal blant annet besøke talkshowet til Jimmy Fallon, på frokostshowet Today Show på NBC, og portretteres av selveste New York Times.

- De har jo Starbucks og alt mulig der borte. Det blir topp, fortalte brødrene Ylvisåker til Dagbladet tirsdag.

Topplista - Det er ikke bare «The Fox» som fenger. De siste ukene har internasjonale medier begynt å spre mer av innholdet fra årets sesong.
Sketsjen der de tuter med toghorn fra elbil ble lastet opp 3. oktober, og er allerede vist over 750 000 ganger, godt hjulpet av amerikansk media. Intelevator-klippene fra forrige sesong er oppe i over fem millioner visninger. Det er ekstra gøy å få vist fram bredden i materialet deres, og at de anerkjennes for mer enn én fantastisk musikkvideo, forteller Landsverk i pressemeldingen.

<strong>VOKSER:</strong> Ylvis-reven blir stadig større. Foto: TVNorge
VOKSER: Ylvis-reven blir stadig større. Foto: TVNorge Vis mer

Selv om låta om reven nå har passert 100 millioner visninger er det fortsatt et godt stykke igjen til toppen av lista over mest sette videoer på Youtube.

På en soleklar førsteplass troner den sørkoreanske artisten Psy med sin «Gangnam Style». Den lille mannen med den kjente dansen er nesten oppe i 1, 78 milliarder visninger.

Justin Bieber ledet lenge med sin låt «Baby», men ble tatt igjen av Psy i fjor. Låta ligger nå på andreplass, med over 900 millioner visninger.

«On the floor» av Jennifer Lopez og Pitbull ligger på tredjeplass, med neste 700 millioner visninger. På de to neste plassene finner vi låta «Love the Way You Lie» av Eminem og Rihanna, og «Party Rock Anthem» av LMFAO og Lauren Bennet, med henholdsvis 600 millioner og 577 millioner visninger.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer