«The Fox» i fritt fall

Fortsetter å synke på Billboard-lista.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige uke falt Ylvis' verdenssuksess «The Fox» 19 plasser på det som regnes som verdens viktigste hitliste, Billboard hot 100, og denne uka rykker brødreduoen ned ytterlige 26 hakk og havner med det på 55. plass.

Fortsetter å synke Det er ti uker siden den populære sangen debuterte på den amerikanske Billboard-listas 29.plass. Etter det klatret «The Fox» oppover, og var innom flere plasseringer, med 6. plass som foreløpig høyeste rangering.

De siste ukene har det imidlertid gått nedover for reven, først gikk låta fra sjette til tiendeplass, forrige uke falt den hele nitten plasser og nå er altså «The Fox» den 55. mest populære låta i USA.

Av norske artister er det bare a-ha som har klart å kapre førsteplassen på den gjeve lista. Det skjedde i 1985 med låta «Take on Me».

Musikkvideoen til Ylvis-brødrenes suksesslåt har gått sin seiergang på nettet og i skrivende stund har den blitt sett 219 millioner ganger på YouTube.

Setter opp show I slutten av forrige uke ble det kjent at brødrene setter opp et et tv-sendt show i Oslo Spektrum den 28. februar 2014.

- Gjennom tre sesonger av «I kveld med Ylvis» har vi laget låter og videoer som vi tenker blir morsomt å prøve i stort format. Vi gleder oss veldig til å spille dem live for publikum, sa Vegard Ylvisåker til Dagbladet.

I tillegg til «The Fox» blir også «Stonehenge», «Work it», «Jan Egeland», «Massachusetts», «Someone Like Me» og en rekke humorsketsjer å se på scenen i Spektrum.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer