«The Fox» synker på Billboard

Ned etter tre uker på 6. plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På den ferske Billboard hot 100-lista som ble offentliggjort nå i kveld faller Ylvis' megahit «The Fox» nedover på lista.

Fra å ha ligget på 6. plass i flere uker faller den nå fire plasser til en 10. plass.

Videoen går samtidig sin seiersgang på nettstedet Youtube, og ligger i skrivende øyeblikk på nesten 175 millioner visninger.

Også denne uka, som de fire foregående, er det artisten Lorde som har fått den aller gjeveste plasseringen på Hot 100-lista, med låta «Royals».

<strong>FALLER:</strong> Ylvisbrødrenes revehit faller fire plasser på den amerikanske hitlista. Foto: Linus Sundahl-Djerf
FALLER: Ylvisbrødrenes revehit faller fire plasser på den amerikanske hitlista. Foto: Linus Sundahl-Djerf Vis mer

Den mye omtalte låta om hva slags lyder reven lager debuterte på den amerikanske Billboard-listas 29.-plass for fem uker siden.

Siden har «The Fox» klatret oppover det som regnes som verdens viktigste hitliste, og vært innom flere plasseringer, med 6. plass som foreløpig høyeste plassering.

Av norske artister er det bare a-ha som har klart å kapre førsteplassen på den gjeve lista. Det skjedde i 1985 med låta «Take on Me».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer