Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Godfather DVD Collection

KLASSIKER5 disker, WS 1.85:1, Dolby 5.1

Neste film»»

««Forrige film

Mye er sagt og synset om Gudfaren-trilogien.

Det man trygt kan enes om er at de to første kapitlene av dette mafiaeposet var med på å forme et hundretall filmer som er kommet seinere. Og at de fremdeles er best i sin klasse. Det er denne glimrende pakken et håndfast bevis på. Den tredje filmen er også bedre enn sitt rykte, selv om den helt tydelig ligger et stykke fra de to andre.

DVD-utgivelsen byr i tillegg til filmene på en hel disk med bonusmateriale. Det er morsomt å se tidlige tester med skuespillerne, og å høre de involverte fortelle om hvordan innspillingen gikk for seg.

Filmskaper Francis Ford Coppola kommenterer på følgesporet på alle tre filmene og legger ikke fingrene imellom. Å lage en slik trilogi koster store mengder blod og svette. Men han ga ikke opp - til glede for alle oss som opp gjennom åra er blitt skremt, fascinert og imponert over resultatet. Neste film»»

««Forrige film

««Tilbake til hovedsiden

<table border=0 cellpadding=0 cellspacing=0 width=468 hspace=2 align=right><tr><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top rowspan=\'2\' width=\'1\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'1\' height=\'1\'></td><td class=\'BakgrFaktaboks\' bgcolor=\'#CCCCCC\' width=2 valign=top><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td bgcolor=\'#CCCCCC\' valign=top class=\'BakgrFaktaboks\'><font face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\' size=\'-2\'> Linker </font></td></tr><tr><td valign=top width=\'2\'><img src=\'/gfx2/pixel-trans.gif\' width=\'2\' height=\'1\'></td><td align=left valign=top width=465><font size=\'-2\' face=\'Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\' style=\'font-size:11px\'> <img src="http://gfx.dagbladet.no/vignetter/bombe.gif" height="7" width="10"> <a href="http://www.godfatherdvdcollection.com/">Offisiell hjemmeside</a><br> </font></td></tr><tr><td colspan=\'3\'> </td></tr></table>
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media