Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Goo Men

Mer stil enn innhold.

CD: Vi hilser gjerne et band av The Goo Mens kaliber velkommen, men ruller ikke ut den røde løperen av den grunn. Hjulet er rundt og oppfunnet forlengst - det samme er rocken. Men ikke dermed sagt at hvert nytt platedebuterende band skal finne opp rocken, hjulet og kjønnsdriften. I mange sammenhenger er det nok å holde kruttet tørt. Og det klarer norske The Goo Men, som byr på frekk, hoven og energisk musikk tuftet på 60/70-talles garasjerock. Bandet scorer på friskheten og det viltre, utemmede i såvel lydbilde som i utførelse. Men det blir for mye fekting med armer og bein, og og i stedet for å samle alle rockatributtene til en velrettet sverm i en trangboret hagle, blir det mer som en avsaget hagle som sprer ladningen vidt og mister fort sin slagkraft. Dette er musikk jeg gjerne hører på en svett fest eller rockklubb, men utover det takker jeg høflig neitakk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling