«The Hunger Games» går til scenen

Produsentene har store tekniske planer.

<strong>TIL SCENEN:</strong> Jennifer Lawrence har blitt enormt populær som karakteren Katniss Everdeen i filmserien «The Hunger Games». Nå tar fortellingen turen til scenen.
TIL SCENEN: Jennifer Lawrence har blitt enormt populær som karakteren Katniss Everdeen i filmserien «The Hunger Games». Nå tar fortellingen turen til scenen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Filmselskapet Lionsgate kunngjør at de går sammen med to store selskaper for en sceneversjon basert på det populære «Hunger Games»-universet.

Jennifer Lawrence er blitt enormt populær som karakteren Katniss Everdeen i filmserien «The Hunger Games», som bygger på en bokserie. Og nå tar den dystopiske fortellingen, om ungdommer som må kjempe for livet, turen til scenen, melder Talk Entertainment.

Lionsgate, som har levendegjort historien på filmlerretet, står bak i samarbeid med to selskaper fra henholdsvis USA og Nederland (Triangular Entertainment og Imagine Nation). Det planlegges et innovativt og teknisk nyskapende sceneuttrykk, og går alt som planlagt blir det premiere i 2016. Teppet går opp i en ny arena ved siden av Wembley Stadium i London, heter det videre om planene.

På produsentlaget finner vi blant andre Robin de Levita, som er kjent for å stå bak roterende scenerom. Han står bak musikalen «Soldier of Orange» og det roterende stykke om Anne Frank, «Anne».

Filmen «Mockingjay: Part I», den tredje filmen basert på Suzanne Collins' romaner, får norsk premiere 19. november.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer