KILLERS: Vokalist Brandon Flowers, her på  Hovefestivalen, er ikke med i det nye prosjektet, men trommis Ronnie Vannucci (bak) blir «Mt. Desolation»-medlem. Arkivfoto: LARS EIVIND BONES
KILLERS: Vokalist Brandon Flowers, her på Hovefestivalen, er ikke med i det nye prosjektet, men trommis Ronnie Vannucci (bak) blir «Mt. Desolation»-medlem. Arkivfoto: LARS EIVIND BONESVis mer

The Killers og Keane danner supergruppe

Medlemmer fra det amerikanske bandet The Killers og den engelske gruppa Keane har slått seg sammen.

|||

Trommeslageren Ronnie Vannucci i The Killers skal spille sammen med Keanes keyboardspiller og låtskriver Tim Rice-Oxley, Noah And The Whale-medlemmet Tom Hobden og Winston Marshall fra Mumford and Sons.

Den nye gruppa har valgt å kalle seg Mt. Desolation og vil i løpet av året gi ut ei plate med alternative countrysanger. Deres første konsert blir i London 4. juni.

- Med hjelp av venner fra forskjellige andre band gikk den nydannede gruppa i Eastcote Studio i London da snøen falt i begynnelsen av året. Slutten på innspillingen markerte også slutten på det første kapitlet i vår historie.


- Når Mt. Desolation begynner sitt andre kapittel, er moroa og spenningen ved å lage musikk fortsatt der, bortsett fra at vi i stedet for å være innelukket i et platestudio skal legge ut på veien for å dele det vi har å by på, skriver bandet på sin nye hjemmeside.


(NTB)