Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The L Word - Sesong 1

DVD: TV-serien om livet til en gruppe vellykkede lesber i Los Angeles er vellaget på praktisk talt alle måter. En serie som trygt kan sees, uavhengig av kjønn eller fil. Ros til serieskaperne for at de ikke har inngått for mange kompromisser for å tekkes et bredt, streit publikum - og samtidig være så direkte at kjernepublikummet får sitt. En slik serie kan umulig ha vært lett å lage i dagens nyfrelste USA. Den er banebrytende på mange måter, sexscenene er overraskende direkte, og reaksjonene, både i før og etter, må ha vært enorme. Etter sigende led skuespillerne i «Brokeback Mountain» enorme sjelekvaler etter litt klining og tafsing - og da tør jeg nesten ikke tenke på hva (de streite) skuespillerne i «The L Word» må ha slitt med. Tematikken streifes i en forøvrig interessant følgekommentar, men ellers er det praktisk talt null av ekstragodis her. Serien står til terningkast fem, men manglende bonusstoff trekker ned.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling