The Legend of Zelda

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo har sluppet trailer og dato for Links nye eventyr i Hyrules ødelagte kongerike.

ZELDA: Det var i slutten av den offisielle Nintendo Switch-presentasjonen at spillgiganten Nintendo offentliggjorde slippdatoen som gjelder for både Nintendo Switch og Wii U-versjonen. Video: Nintendo / YouTube Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sent i går kveld twitret Nintendo of America en gladmelding til alle Zelda-fans der ute. Det nye og etterlengtede spillet «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» slippes tidligere enn ventet.

«Glem alt du vet om The Legend of Zelda-spillene. Ta et steg inn i en verden som handler om oppdagelse, utforsking og eventyr i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, et grensesprengende nytt spill i den kritikerroste spillserien. Reis over åkre, gjennom skoger og fjelltopper mens du oppdager hva som har skjedd med det ødelagte kongeriket til Hyrule i det gripende natureventyret», skriver Nintendo.

Nintendo-spillet vil være tilgjengelig fra og med 3. mars 2017, skriver spillgiganten på Twitter.

Det var i slutten av den offisielle Nintendo Switch-presentasjonen at giganten offentliggjorde slippdatoen som gjelder for både Nintendo Switch og Wii U-versjonen.

Se traileren til spillet øverst i artikkelen.

Traileren tar deg med inn i et estetisk og triggende univers med nye karakterer og skapninger, fra «koroker» og «gorons» til nye menneskefigurer.

I tillegg er stemmeskuespillet også tilbake igjen, noe som for mange har vært etterlengtet siden E3-traileren fra i fjor, ifølge gamer.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer