Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Legend of Zelda

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Nintendo har sluppet trailer og dato for Links nye eventyr i Hyrules ødelagte kongerike.

ZELDA: Det var i slutten av den offisielle Nintendo Switch-presentasjonen at spillgiganten Nintendo offentliggjorde slippdatoen som gjelder for både Nintendo Switch og Wii U-versjonen. Video: Nintendo / YouTube Vis mer

(Dagbladet): Sent i går kveld twitret Nintendo of America en gladmelding til alle Zelda-fans der ute. Det nye og etterlengtede spillet «The Legend of Zelda: Breath of the Wild» slippes tidligere enn ventet.

«Glem alt du vet om The Legend of Zelda-spillene. Ta et steg inn i en verden som handler om oppdagelse, utforsking og eventyr i The Legend of Zelda: Breath of the Wild, et grensesprengende nytt spill i den kritikerroste spillserien. Reis over åkre, gjennom skoger og fjelltopper mens du oppdager hva som har skjedd med det ødelagte kongeriket til Hyrule i det gripende natureventyret», skriver Nintendo.

Nintendo-spillet vil være tilgjengelig fra og med 3. mars 2017, skriver spillgiganten på Twitter.

Det var i slutten av den offisielle Nintendo Switch-presentasjonen at giganten offentliggjorde slippdatoen som gjelder for både Nintendo Switch og Wii U-versjonen.

  • Se traileren til spillet øverst i artikkelen.

Traileren tar deg med inn i et estetisk og triggende univers med nye karakterer og skapninger, fra «koroker» og «gorons» til nye menneskefigurer.

I tillegg er stemmeskuespillet også tilbake igjen, noe som for mange har vært etterlengtet siden E3-traileren fra i fjor, ifølge gamer.no.

BLODFAN: Slik lager de Zelda-skjoldet med sveiseutstyr og metall. Video: Matt StagmerVis mer Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media