The Lionheart Brothers

Hjemmefest.

KONSERT: Hjemmebane, hjemmefavoritt, hjemmeseier. The Lionheart Brothers er de innadvendte shoegazerne som har vaska seg. Nå skulle de vise seg fram for hjembyen med hele bransjerøkla på plass. Det gikk riktig fint.

De har i hvert fall tatt grep om sin utadvendhet på scenen sammenliknet med da de spilte på Bylarm i Bergen i 2004. Musikken var på vei mot dette da også, men med stramming av popskruen i soundet, har de også fått en boblende og mer publikumsvennlig framtoning. Når låtene fra det som trolig vil være en av årets to-tre beste norske plater også sitter slik de skal (med hjelp fra en blåserekke som blant annet inneholdt Jaga\'en Line Horntveth og eks-Jaga\'en Lars Wabø), så er det ikke annet enn å konkludere med at Lionheart Brothers anno 2007 er en attraksjon det er verdt å få med seg.

De brukte halvtimen sin utelukkende på materiale fra «Dizzy Kiss»-plata _ skulle gjerne hørt «Time River Floaty» fra «Colour Contrast Context»-EP\'en i denne settingen _ men de brukte sin tilmålte tid etter midnatt godt, nærmest på «best of»-vis. Den smakfulle popseigmannen «Down At My Place» ble et flott høydepunkt i et tett og vel gjennomført sett.