Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«The Matrix Online»

MMORPG fra Monolith Productions / UbiSoftFor PC (høst 2004)

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

<>Forrige spill

Wachowski-brødrene har fått mye tyn i det siste, verken filmen «Matrix Reloaded» eller spillet «Enter the Matrix» har fått overveldende kritikker. Spillet (som de var svært delaktige i å utvikle) var preget av flere feil - men nå får altså de hyperkreative brødrene en ny sjanse.

Dette blir, i likhet med «Star Wars Galaxies», en filmbasert MMORPG. Handlingen starter der den tredje filmen slutter, og det er tilsynelatende fortsatt en revolusjon på gang. Alt utspiller seg på gateplan i Matrix\' lekestue av en by, og du utkjemper sammen med tusenvis av andre spillere en kamp mot maskinene og deres allierte.

Som i alle tilsvarende spill er det viktig å utvikle karakteren din, mer enn bare hva slags skinnfrakk han eller hun skal ha på seg. Du vil etterhvert kunne opparbeide deg helt spesiele evner, det er flere hundre å velge mellom, og disse vil også kunne utveksles mellom spillerne.

Selv om spillet er delvis historiebasert, er det nok mer tanken på å være i Matrix-universet som er drivkraften bak spillutviklingen. For som Wachowski-brødrene stadig har uttalt, vil den tredje Matrix-filmen markere den definitive slutten på sagaen.