Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Others aka 22PP

Leken omgang med kjente og ukjente coverlåter.

CD: The Others er rett og slett Asko, Espe og PK i finske 22-Pistepirkko som spiller coverlåter. Den nylig avdøde surfgitaristen Link Wray er representert med fem låter og The Troggs med to. Her er også låter av eller med The Kinks, Buddy Holly, Jody Reynolds (millionselgeren «Endless Sleep» fra 1958) og Everly Brothers (en rufsete versjon av Bodleaux Bryants klassiker «Love Hurts» ). Lydbildet er lett mystisk og 50- og 60-tallspreget, og trioen har nok hatt det moro under innspillingen. Men noen stor verdi utover det har ikke de relativt uinteressante versjonene av låter som i all hovedsak er gjort bedre før. Best er Ray Davies\' «The Strange Effect» og en akustisk «Well ... All Right» (B. Holly), mens Wray-låtene blir noe anmassende i så «ureint trav». The Others spiller på Down On The Farm utenfor Halden 21. juli, 22-Pistepirkko dagen etter!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling