Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Police spiller sammen igjen

Skal ut på turné for å markere starten for 30 år siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I år er det 30 år siden britiske Sting startet The Police sammen med den amerikanske trommisen Stewart Copeland. Siden ble også britiske Andy Summers med på gitar.

I år skal bandet ut på en turné for å markere jubileet, melder den britiske avisa The Independent. Turneen sammenfaller med en samleutgivelse på plateselskapet A&M i juni.

Aldri «oppløst»

Deres første singel var «Roxanne», som de fulgte opp med uforglemmelige «Every Breath You Take» og «Message In A Bottle».

- Ingen av de tre musikerne har noen sinne sagt at The Police er oppløst, og dette gir håp til alle fans, står det på Stewart Copelands offisielle nettside.

De gjenforentes for så vidt også i 2003 for da The Police ble innlemmet i The Rock and Roll Hall of Fame, men vi må helt tilbake til 1984 for å finne den siste konserten The Police spilte sammen sist.

- Stings avgjørelse

Alle har vært aktive musikere på hvert sitt hold siden det som altså aldri har vært et offisielt brudd.

SAMMEN IGJEN: Her er The Police sammen da de ble innlemmet i Rock N\' Roll Hall Of Fame i 2003. I år spiller de sammen igjen. Fra venstre: Andy Summers, Sting og Stewart Copeland. Foto: REUTERS/SCANPIX
SAMMEN IGJEN: Her er The Police sammen da de ble innlemmet i Rock N\' Roll Hall Of Fame i 2003. I år spiller de sammen igjen. Fra venstre: Andy Summers, Sting og Stewart Copeland. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer

I fjor kom dessuten Stewart Copelands dokumentarfilm om The Police, «Everyone Stares: The Police Inside Out» ut, samtidig som Summers\' selvbiografi «One Train Later» (her snakker han om boka).

Ifølge Uncut sier Summers følgende om den mulige gjenforeningen:

- Det er Stings avgjørelse. Han vil gjøre det når han er klar, dersom han har lyst. Jeg tror vi ville selge ut alle stadioner i verden!

Oppdateres

På det som ifølge bandets tidligere manager Miles Copeland, Stewarts bror, er The Polices offisielle nettside, står det:

- The Official Police site is finalizing the upgrades.

Så får vi se om det kommer noen offisielle nyheter om gjenforeningen, også.

Les mer:

SJEFEN: Sting bestemmer om det blir gjenforening, sier Andy Summers.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!