Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Rasmus

Unge frustrerte finner.

CD: Barndomsvennene i Helsinki-bandet The Rasmus har holdt på i ti år, og de har flere finske spellemannpriser på peishylla. Første forsøk på å erobre utlandet var med albumet «Into» og radiohiten «F-f-f-falling» for to år siden. Da spilte de på John Dee uten å imponere. Nå er det singlen «In The Shadows» som fronter nok et kjedelig album, bestående av poppa numetal, følsom heavyvokal og frustrerte tekster. Frustrasjon over trøbbel med kjæresten, skyldfølelse og det evige slitet med å finne seg sjæl. «The missing link mellom Kent og Muse» er presseskrivets talentløse beskrivelse. Bandets store ønske om å lage vemodig og kredibel pop er påtakelig, men som så ofte når tøffe-gutta forsøker seg på ballader, blir resultatet påtatt følsomt. Gitarist Pauli har imidlertid produsert et langt mer interessant finsk band, nemlig powerpopgruppa Killer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling