SINNATAGG: Dwayne Johnson, populært kalt The Rock, har ikke mye til overs for pyser. Det gjør han tydelig i en fersk Instagram-post, der hanomtaler flere av sine mannlige motspillere i den kommende actionfilmen «Fast 8» i negative ordelag. Foto: Larry Marano / REX / Scanpix
SINNATAGG: Dwayne Johnson, populært kalt The Rock, har ikke mye til overs for pyser. Det gjør han tydelig i en fersk Instagram-post, der hanomtaler flere av sine mannlige motspillere i den kommende actionfilmen «Fast 8» i negative ordelag. Foto: Larry Marano / REX / ScanpixVis mer

The Rock raser mot mannlige kolleger i ny «Fast and Furious»-film:  - Blodet mitt koker

Kristofer Hivju er blant muskelbuntens motspillere i den kommende storfilmen, men avviser at sinnet er rettet mot ham. 

(Dagbladet): I vår ble det kjent at Hivju (37) hadde kapret en rolle i «Fast 8», den åttende filmen i den svære film-franchisen «Fast and Furious», som spilles inn i USA og på Cuba.

I filmen, som har planlagt premiere i 2017, står også Dwayne «The Rock» Johnson (44) på rollelista.

Mandag publiserte Johnson et innlegg på sin Instagram-konto, i forbindelse med at han har sin siste uke på settet til den kommende actionfilmen.

Ifølge 44-åringen er det ingen andre filmserier som får blodet hans til å koke som «Fast and Furious».

Samtidig skryter han både av teamet rundt filmen, produksjonsselskapet og sine kvinnelige motspillere.

Men det er én gruppe muskelbunten ikke har så mye til overs for, nemlig sine mannlige motspillere.

Blodet koker på ekte

- Noen oppfører seg som standhaftige menn og ekte proffer, mens andre ikke gjør det. Dem som ikke gjør det er for pysete til å gjøre noe med det, uansett. Pyser, lyder den krasse tilbakemeldinga fra den erfarne skuespilleren.

- Når du ser denne filmen i april til neste år, og det virker som om jeg ikke spiller skuespill i enkelte scener, og blodet mitt koker på ekte - da er det på ekte, slår han fast.

Som for å understreke budskapet avslutter Johnson bildeteksten med følgende hashtag: #ZeroToleranceForCandyAsses

Eller som man ville ha sagt det på godt norsk: Nulltoleranse for pyser.

Stjernelag

I tillegg til Kristofer Hivju, står mannlige skuespillere som Vin Diesel, Kurt Russell, Jason Statham, Scott Eastwood (ja, sønnen til Clint!), Ludacris og Tyrese Gibson på rollelista, ifølge IMDB.

Hvilke av disse Dwayne Johnson ser på som «pyser» skriver skuespilleren ikke noe om på sin Instagram-profil.

Skal vi tro Hivju, er han ikke blant dem som har noe uoppgjort med «The Rock».

- Jeg har ingen uoverenskommelser med Dwayne Johnson eller andre i castet eller crewet i denne produksjonen. Utover dette har jeg ingen kommentar, skriver skuespilleren i en e-post til Dagbladet.

GJENNOMBRUDDET: Etter at Kristofer Hivju fikk en rolle i HBO-suksessen «Game of Thrones» har mange dører åpnet seg for nordmannen. I disse dager spiller han inn «Fast 8» sammen med Hollywood-stjerner som Dwayne Johnson, Charlize Theron og Vin Diesel. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
GJENNOMBRUDDET: Etter at Kristofer Hivju fikk en rolle i HBO-suksessen «Game of Thrones» har mange dører åpnet seg for nordmannen. I disse dager spiller han inn «Fast 8» sammen med Hollywood-stjerner som Dwayne Johnson, Charlize Theron og Vin Diesel. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Hivju skal spille makkeren til Oscar-vinner Charlize Theron (41) i den kommende storfilmen.

Da Dagbladet snakket med nordmannen tidligere i sommer befant han seg på filmsettet i Atlanta. Den gang fortalte han at familien egentlig skulle ha vært tilbake i Norge, men at filminnspillinga ble forlenget.

- Det har vært gøy å være med på en gigaproduksjon til nesten tre milliarder kroner, sa Hivju om å være en del av «Fast 8».

Les hele intervjuet her (krever Pluss-innlogging).