«The Secret»

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Hvis det du ønsker deg er den nye CDen til Spice Girls, så er det ikke sikkert at tankens kraft hjelper stort. Men hvis det du vil ha er et bedre selvbilde, så skal du ikke se bort fra at det kan ha noe for seg å bruke egen tankekraft.

Jonas

«Jeg har i flere år ønsket meg en privat øy i Middelhavet befolket med over-fruktbare italienske kvinner, men jeg befinner meg fortsatt i trygdeleiligheten på Elverum. Det gjelder vel å ikke gi seg, å fortsatt håpe at universet skal oppfylle mine innerste ønsker.

Wally

«Jeg har kjent til The Secret en god stund. Tankekraft / TFT er vitenskapelig bevist, så bedrevitere - ta dere en bolle med rosiner.

Kiiw

«Skulle gjerne likt å se at de som har laget filmen og skrevet boka tok ansvar for den informasjonen de sprer. Mange mennesker har fått det verre etter å ha fulgt instruksjonene i boka/filmen. Mennesker som lengter etter økonomisk frihet, kjærlighet o.s.v.

Jan «Det er faktisk et poeng i dette. Jeg registrerer at mange er skeptiske og sier at dette fungerer ikke, og da er det jo helt riktig! Da fungerer det faktisk ikke... Men om man konsentrerer seg og forestiller seg hvor man vil være og hva slags liv man vil ha, så er det mange som opplever at de får den rette energien til å utføre det de drømmer om. Men så er det jo en gang sånn her i landet at det er ikke lov å tenke annerledes, det er ikke lov å tjene egne penger og det er ikke lov å gå egne veier. Jeg tviler sterkt på at noen her i landet er oppegående og frittenkende nok til å ta innover seg hva dette egentlig innebærer, men jeg håper, og vet, at det finnes noen som faktisk forstår budskapet her, og som ikke blir så skremt at de skyter det ned ved første mulighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer