«The Simpsons» høster kritikk etter voldtektsspøk

Takket være «Family Guy»-besøk.

STJERNEMØTE: I høstens sesong av «The Simpsons» får Springfield-familien en rekke besøk - blant annet fra figurene i «Family Guy». Sånt blir det bråk av. Foto: Skjermdump/FOX
STJERNEMØTE: I høstens sesong av «The Simpsons» får Springfield-familien en rekke besøk - blant annet fra figurene i «Family Guy». Sånt blir det bråk av. Foto: Skjermdump/FOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Til tross for at episoden ennå ikke er blitt sendt, har det varslede møtet mellom «The Simpsons» og «Family Guy» (blant flere planlagte crossovers) tiltrukket seg mye oppmerksomhet, for det meste positiv.

Men etter at en trailer for den kommende episoden viste Stewie fra «Family Guy» prøve seg på en klassisk Bart Simpson-tulletelefon til Moe's Tavern - med en voldtektsspøk som punchline - ble oppmerksomheten straks av en annen karakter.

I klippet - som du kan se her - viser Bart hvordan han pleier å lure Moe med å få ham til å rope opp fiktive kunder på baren - i dette tilfellet en med etternavn Ki-bum og fornavn Lee.

Som ropt høyt selvfølgelig blir «leaky bum».

Stewie vil umiddelbart prøve selv, men misforstår konseptet en smule. Han ringer til Moe og sier «Hello Moe, your sister's being raped.»

Forskjellige serier Tradisjonelt har «Family Guy» vært en tv-serie som har tøyd moralstrikken noe lengre enn hva som er normalt på amerikansk tv - også inkludert den normalt familievennlige «The Simpsons».

Når Stewies punchline på tulletelefonen derfor er «søsteren din blir voldtatt», er kanskje ikke det så veldig kontroversielt fra Stewies munn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer