SAMARBEID:  Slik ser det ut når familien Griffin drar til Springfield og møter Simpson-familien. Foto: Skjermdump Youtube
SAMARBEID: Slik ser det ut når familien Griffin drar til Springfield og møter Simpson-familien. Foto: Skjermdump YoutubeVis mer

«The Simpsons» og «Family Guy»-samarbeid endelig avslørt

Video sluppet på Youtube.

(Dagbladet): Denne helgen ble det vist en smakebit av et nytt samarbeid mellom de to populære animasjonsseriene «The Simpsons» og «Family Guy», under Comic Con-messa i San Diego.

Viste trailer På den amerikanske tegneserie, film og tv-messa fikk fansen se en fem minutter lang trailer, som viser at familien Griffin, kjent fra «Family Guy», står foran skiltet til byen Springfield.

Det er nettopp byen som er kjent for å huse familien fra «The Simpsons».

Nå er videoen også sluppet på Youtube. Se den her.

Ryktet om et mulig samarbeid mellom de to seriene har svirret lenge, til sjokk og glede for fansen. Nå er det ikke lenger tvil om at samarbeidet blir virkelighet, skriver Entertainment Weekly.

Samme kanal Begge seriene eies av den amerikanske tv-kanalen Fox.

«The Simpsons» er den lengst sendte tv-serien i verdenshistorien, og starter snart på sin 26. sesong.

Den har vunnet 28 Emmy-priser, sendes i over 100 land og har opparbeidet seg en diger fanskare verden rundt.

«Family Guy» har levert 13 sesonger, og har blitt stadig mer populær. Serien ble stoppet i 2002, men på grunn av stor pågang fra publikum ble den tatt tilbake på skjermen og produksjonen ble gjenoppstartet.