The Simpsons skal «drepe» en av karakterene til høsten

Produsenten gir hint om hvem. Advarsel! Spoiler.

26 SESONG:  TV- serien «Simpsons» sparkes i gang igjen i september. Det er den lengst sendte animerte TV-serien i verdenshistorien. Foto: NTB Scanpix
26 SESONG: TV- serien «Simpsons» sparkes i gang igjen i september. Det er den lengst sendte animerte TV-serien i verdenshistorien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I slutten av september starter den 26 sesongen av den populære animasjonsserien «The Simpsons» i USA.

Allerede i april avslørte seriens produsent at en av de kjente og kjære karakterene fra serien ville forsvinne i løpet av den kommende sesongen.

Helt siden da har spekulasjonene rast om hvilken karakter som blir «drept» til høsten.

Gir hint Nå gir produsenten Al Jean solide hint om hvilken karakter det er snakk om, skriver Huffington Post.

Han har nemlig avslørt at den som gir stemmen til karakteren har vunnet en Emmy-pris for sin rolle. I tillegg er det nå kjent at den første episoden av sesongen skal hete «Clown in the Dumps».

Fansen er dermed overbevist om at det er klovnen Krusty som forsvinner fra serien.

Krusty er klovnen fra Bart og Lisas favorittprogram på tv. Det er Dan Castellaneta som gir stemmen til Krusty, og han har vunnet flere Emmy-priser i sin karriere.

Produsenten vil likevel ikke bekrefte rykteflommen.

- Jeg har ikke sagt at jeg skal drepe Krusty... Og jeg har ikke sagt at jeg ikke skal det, sier han, ifølge Huffington Post.

Flere kandidater Blant de andre karakterene som kan være mulige kandidater er Krustys far, Sideshow Bob, Bart, Marge, Lisa og alle karakterene som er blitt gitt stemme av Hank Azaria.

Serien om Amerikas mest elskede, men minst funksjonelle familie, Homer, Marge, Bart, Lisa og Maggie Simpson, er den lengst sendte animerte TV-serien i verdenshistorien.

«The Simpsons» har vunnet 28 Emmy-priser, sendes i over 100 land og har opparbeidet seg en diger fanskare verden rundt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer