Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Squeeze

DVD: En original, liten leiemorderfilm om de to ringrevene Scott Glenn og Harvey Keitel sirkler hverandre inn som henholdsvis morder og CIA-agent. Fortellingen er skrevet av Robert James Waller, mannen bak «Broene i Madison County» og er finurlig bygd opp. Etter å ha utført en jobb i Mexico, haiker en drapsmann med et ungt par i retning den amerikanske grensa, med både Keitel og meksikansk politi i hælene. Men dette er ikke noen heseblesende actionthriller, snarere en finurlig noir-blanding av kammerspill og road movie. Ikke noe bakomstoff.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling