TV2 og Monster selger «The Stream»

«The Stream» solgt til USA

Den største tv-eksporten fra Norge noensinne.

SOLGT: "The Stream" er solgt til USA. Foto: TV2
SOLGT: "The Stream" er solgt til USA. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I høst har norske tv-seere sett deltakerne i «The Stream» synge seg gjennom fredagskvelden. Forrige uke ble det klart hvilke ni som til slutt står igjen med platekontrakt med verdens tre største plateselskaper.

I dag ble det kjent at TV2, produksjonsselskapet Monster og selskapet til musikkprodusent Jørn Dahl «Little Hill», har solgt «The Stream»-formatet til NBC Universal i USA.

Dette er den største TV-eksporten fra Norge noensinne, melder tv2.no.

Truffet en nerve

Trond Håndlykken Kvernstrøm som er direktør for kanal og program i TV2, sier han alltid har vært en forkjemper for å utvikle og selge norske ideer.

- I TV2 har vi de siste to-tre åra hatt som mål å utvikle ideer som også kan gå «world wide». Med «The Stream» har vi truffet en nerve, sier han til tv2.no.

- Dette er den største tv-eksporten noensinne, sier administrerende direktør Espen Huseby i Nordic World til tv2.no, og legger til at det er morsomt å få en avtale med et av verdens største TV-selskaper.

Skape nye artister

«The Stream» er et nytt, norskutviklet program med mål om å oppdage og skape nye artister.

Det er selskapene Sony, Warner og Universal som har signert tre artister hver. Artister de tar med seg inn i livesendingene som starter i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer