«The Tudors»-stjerne til Harald Zwart-film

Spiller mot dattera til Phil Collins.

HELT KONGE: Jonathan Rhys Meyers er mest kjent for TV-rollen som Henry VIII i «The Tudors». Men han har også spilt Elvis og er aktuell for Harald Zwart-fantasy. FOTO: STELLA PICTURES
HELT KONGE: Jonathan Rhys Meyers er mest kjent for TV-rollen som Henry VIII i «The Tudors». Men han har også spilt Elvis og er aktuell for Harald Zwart-fantasy. FOTO: STELLA PICTURES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Siste tilskudd til skuespillerensemblet på norske Harald Zwarts neste film, kan bli Jonathan Rhys-Meyers (35) - kjent for norske TV-seere som selveste Henrik VIII i «The Tudors».

The Hollywood Reporter melder at iren er i forhandlinger om å slutte seg til Lily Collins, datteren til popsangeren Phil Collins, i filmatiseringen av fantasyromanen «Mortal Instruments: City of Bones».

Rhys-Meyers skal være aktuell for rollens om Valentine Morgenstern, antagonisten i historien. Blant hans kolleger på innspillingen som starter i Toronto i disse dager, er Jamie Campbell Bower, kjent fra «Twilight»-filmene, Lena Headey fra «Game of Thrones» og Kevin Zegers fra «Gossip Girl».

Mye tyder på at det god stemning i ensemblet. Bilder av Campbell Bower (23) og Collins (23) i hete omfavnelser og hånd i hånd i Toronto-gatene de siste dagene har fått flere til å lure på om det er noe mer enn kollegial vennskap på gang.

Jonathan Rhys-Meyers har tidligere gjort en uforglemmelig opptreden som glamrocker i «Velvet Goldmine» (1998), vant Golden Globe for sin tolkning av Elvis Presley i miniserien «Elvis» (2005), sto side om side med Tom Cruise i «Mission Impossible III» (2006) og har hatt roller i flere Woody Allen-filmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer