Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Tuesdays :på nettet


Fra åpningshowet til Norway Cup '98. Vokalist: Laila Samuelsen


Larvik-gruppa skrev platekontrakt med pop-legenden Clive Davis og hans Arista-selskap. Bildet er tatt i New York i februar da de holdt lanseringskonserten.

Anført av keyboardist Kristin Werner og Hege Solli (gitar) tastet jentene inn svar på kanskje akkurat ditt spørsmål...
Visste du at jentene ikke tror Playboy betaler nok for å få de til å stille opp? Eller at de går med trange topper fordi det er behagelig?
Les alle svarene her:


Larvik-gruppa skrev platekontrakt med pop-legenden Clive Davis og hans Arista-selskap. Bildet er tatt i New York i februar da de holdt lanseringskonserten.

KONSERT I BERGEN???

Vi har ingen konkrete planer,men alle vil gjerne komme tilbake så fort som mulig.Du har helt rett; det tok helt av sist gang.Håper vi sees snart igjen.

The Tuesdays. Trange topper Vi liker vel trange topper.Det ansees vel ikke for å være så veldig utfordrene lenger.Vi liker i og for seg vide topper også...

The Tuesdays. SPØRSMÅL Noen av oss bruker nettet ganske mye. Du kan bl.a. møte oss på vår egen side.Adressa er welcome.to/tuesdays der får du svar på det meste og kan bl.a. se våre personlige bilder fra turneer o.l.

Hilsen The Tuesdays. Mål. Vi begynte å spille fordi det virka som en kul hobby,og målene var ikke så store den gangen.men det har selvsagt forandret seg etterhvert.Man setter seg nye mål hele tiden.Men vi har opplevd utrolig mye,og håper på å få oppleve enda mer.

Hilsen The Tuesdays. Playboy Vi tror ikke Playboy betaler godt nok.

Hilsen The Tuesdays. Turne det vil vi gjerne.

The tuesdays. Takk! Det er en tilfeldighet at vi bare er jenter i bandet.Ellers har vi en veldig bra vokalist,men takk for tilbudet.

Hilsen jentene. Inspirasjon! Takk for at du liker musikken vår!Vi får inspirasjon fra dagliglivet.Det fins alltid noen låter som trengs å skrives.

The Tuesdays. Makan til jenter Love you too.Du har god smak.

The Tuesdays Heisann The Tuesdays!!!! Det var utrolig moro.Vi fikk sjansen til å spille for masse folk og ble kjent med masse kule mennesker.Håper vi får sjansen igjen.

Hilsen The Tuesdays. Tannbørster It's up 2you

The Tuesdays Turnè Vi har noen planer, men siden det ikke er avklart enda velger vi å holde kortene tett til brystet.You'll be the first to know.

Hilsen oss turnesugne. Telemark? Vi kan ikke stå Telemark.Vil du lære oss?

Hilsen oss. Er musikken alt? Akkurat nå er det vanskelig å kombinere musikk med noe annet. Det krever mye tid og hardt arbeid,og musikk er jo det vi helst vil holde på med.

Hilsen The tuesdays Hei hei Hva er Girlpowergrupper? Vi begynte å spelle i band fordi det var kult å drive med musikk.

Hilsen The Tuesdays. Modeller Nei

hilsen The tuesdays. Navneskifte? Du har mange teorier. Men grunnen er at vi har siden den gang fått ny vokalist og trommeslager.Vi ville markere en ny start

Hilsen lillesøstrene. Jenteband ikke sant ? Jo vi er et jenteband. Det er forskjell på et jentekor(jenter som bare synger)og jenter som spiller (jenteband)

Hilsen jentene. Lo ?

NEI!!!!!
Hilsen oss.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media