The Verve topper V98-plakaten

Det gikk som vi alle trodde: THE VERVE topper plakaten under årets V98-festival. Som i fjor handler det om en todagers festival: Chelmsford 22. august, Leeds dagen etter.

Siden Radiohead har bestemt seg for ikke å gjøre festivalejobber denne sommeren, er The Verve det helt opplagte trekkplasteret - overalt der de måtte ønske å stille opp.

Under The Verve på plakaten er foreløpig disse artistene bekrefta: The Seahorses, Texas, The Charlatans, Robbie Williams og Green Day.

Eksklusiv 12-tommer-box

24. mai gjør The Verve sin hittil største jobb som hovednavn. De 33 000 billettene er forlengst utsolgt til konserten på hjemstedet Wigan Haigh Hall.Ellers har bandet kommet overens med sitt plateselskap om en siste singel fra «Urban Hymns». Ashcroft & Co. vil ikke ha flere singler, men har gått med på å gi ut «Sonnet» som fjerdesingel - men bare som del av et fireplaters 12'-sett. Med andre ord: Bare på vinyl.«Sonnet» blir dermed å finne i en ekslusiv boks sammen med «Bittersweet Symphony», «The Drugs Don't Work» og «Lucky Man».Opplag: 5000...