«The Voice»-Yvonne vinner finalen i kveld

Hvis vi skal tro strømmetall.

HVEM VINNER «THE VOICE»?: Av kveldens fire «The Voice»-finalistene er Yvonne Nordvik Sivertsen den som folk strømmer mest, ifølge Spotify. Her sammen med mentor Espen Lind. Foto TV2.
HVEM VINNER «THE VOICE»?: Av kveldens fire «The Voice»-finalistene er Yvonne Nordvik Sivertsen den som folk strømmer mest, ifølge Spotify. Her sammen med mentor Espen Lind. Foto TV2. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En oversikt Dagbladet har fått fra strømmetjenesten Spotify viser at Yvonne Nordvik Sivertsen den av «The Voice»-finalistene som er strømmet mest.

Overlegent av Yvvonne Nå er det riktig nok ikke dette som avgjør resultatet, men det gir definitivt en pekepinn i hvilken retning det kan gå.

«The Voice»-Yvonne er blitt strømmet like mye som de tre andre til sammen.

- Vi kan ikke garanantere at det blir resultatet, men det ligger an til å bli slik. Vi gjorde tilsvarene målingen siste uka før MGP-finalen i Wien, og da lå Måns Zelmerlöw best an - og han vant.

Måling denne uka Det forteller kommunikasjonsmedarbeider Fredrik Westin i Spotify. Siden Yvonne Nordvik Sivertsen den siste uka er blitt strømmet dobbelt så mange ganger som sine konkurrenter i finalen, er dette et tydelig tegn på hvordan det kan ende.

- Dette er tall basert på denne ukas strømminger, sier Westin.

Han forteller videre at det gir et langt riktige og presist uttrykk for hvor folk er akkurat nå i forhold til «The Voice». Resultatet for stømmingen gjelder de fire artistenes fem sanger som er tilgjengelig på Spotify.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer