HVEM VINNER «THE VOICE»?: Av kveldens fire «The Voice»-finalistene er Yvonne Nordvik Sivertsen den som folk strømmer mest, ifølge Spotify. Her sammen med mentor Espen Lind. Foto TV2.
HVEM VINNER «THE VOICE»?: Av kveldens fire «The Voice»-finalistene er Yvonne Nordvik Sivertsen den som folk strømmer mest, ifølge Spotify. Her sammen med mentor Espen Lind. Foto TV2.Vis mer

«The Voice»-Yvonne vinner finalen i kveld

Hvis vi skal tro strømmetall.

En oversikt Dagbladet har fått fra strømmetjenesten Spotify viser at Yvonne Nordvik Sivertsen den av «The Voice»-finalistene som er strømmet mest.

Overlegent av Yvvonne Nå er det riktig nok ikke dette som avgjør resultatet, men det gir definitivt en pekepinn i hvilken retning det kan gå.

«The Voice»-Yvonne er blitt strømmet like mye som de tre andre til sammen.

- Vi kan ikke garanantere at det blir resultatet, men det ligger an til å bli slik. Vi gjorde tilsvarene målingen siste uka før MGP-finalen i Wien, og da lå Måns Zelmerlöw best an - og han vant.

Måling denne uka Det forteller kommunikasjonsmedarbeider Fredrik Westin i Spotify. Siden Yvonne Nordvik Sivertsen den siste uka er blitt strømmet dobbelt så mange ganger som sine konkurrenter i finalen, er dette et tydelig tegn på hvordan det kan ende.

- Dette er tall basert på denne ukas strømminger, sier Westin.

Han forteller videre at det gir et langt riktige og presist uttrykk for hvor folk er akkurat nå i forhold til «The Voice». Resultatet for stømmingen gjelder de fire artistenes fem sanger som er tilgjengelig på Spotify.

49 prosent Undersøkelsen er delt opp i en rekke undergrupper, som mann/kvinne, alder og bosted. Uansett parameter så scorer Yvonne Nordvik Sivertsen høyest. 49 prosent har strømmet henne.

Nummer to er Nicoline Berg Kaasin med 19 prosent, nummer tre er Øyvind Boye med 16 prosent til slutt Filip Bernard med 15 prosent.

Dagbladets musikkanmelder, Torgrim Øyre, har fulgt «The Voice». Han mener også at det er Yvonne som der den i finaleaheatet som har utmerket seg best.

- Yvonne har den mest særegne og personlige stemmen. Hun har en jordnær utstråling og appellere bredt.

- Litt overraskende at Pilip er mist spilt av de fire. Han har best grep på urbanmusikken, en stil som appellerer best til Spotify-generasjonen, sier Øyre.