«The Walking Dead»-skaperen: - Jeg vet hvordan alt ender

Sjanse for happy ending?

HAR EN PLAN: «The Walking Dead»-skaper Robert Kirkman vet hvordan han skal avslutte tegneserien - men aner ikke nøyaktig når det vil skje. Foto: AMC
HAR EN PLAN: «The Walking Dead»-skaper Robert Kirkman vet hvordan han skal avslutte tegneserien - men aner ikke nøyaktig når det vil skje. Foto: AMC Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Akkurat slik «Game of Thrones»-skaper George R. R. Martin vet hvordan den pågående bokserien «En sang om is og ild» skal ende til slutt, har «The Walking Dead»-skaper Robert Kirkman like god oversikt over sitt eget fantasiunivers.

I et intervju med Entertainment Weekly forteller Kirkman nå at han har sett for seg et spesifikt punkt der det hele skal slutte - men er ikke sikker på hvor lenge det er til.

- Jeg vet absolutt hva det er jeg bygger opp til, sier Kirkman - og refererer åpenbart da til tegneserien tv-serien bygger på:

- Jeg vet ikke akkurat hvilken utgave det hele vil skje i, sånn sett, men jeg har laget et veikart som leder dit - og det er en veldig lang vei. Men jeg vet hva som befinner seg i enden, sier Kirkman.

Ny serie på vei Tegneserieskaperen - som også er sterkt involvert i både «The Walking Dead»-tv-serien og den kommende søsterserien som nylig ble bestilt - visste helt fra starten hvordan historien skulle utspille seg et stykke inn i fremtiden.

- Jeg var alltid sikker på at jeg hadde mellom to og ti år med historiesykluser planlagt. Og for cirka et år eller to siden hadde jeg endelig spikret det jeg vil at skal være slutten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer