<strong>SESONG SJU:</strong> Norman Reedus kommer med avslørende detaljer om den kommende sesongen av «The Walking Dead».&nbsp;
SESONG SJU: Norman Reedus kommer med avslørende detaljer om den kommende sesongen av «The Walking Dead».  Vis mer

«The Walking Dead»-skuespiller avslører: - Neste sesong vil snu opp ned på alt

Norman Reedus letter på sløret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den populære TV-serien «The Walking Dead», som har slått alle seerrekorder i USA, avsluttet sesong seks med seriens hittil største cliffhanger.

Traileren for sesong sju er allerede lansert, uten at den avslørte noe særlig om den kommende sesongen.

Men i et intervju med Entertainment Weekly avslører Norman Reedus en ting eller to om sesong sju.

- Alt snur opp ned

Reedus, som spiller karakteren Darly Dixon i serien, avslører at sesong sju vil bli som en helt ny verden.

«The Walking Dead»-skuespiller avslører: - Neste sesong vil snu opp ned på alt

- Alt vil bli snudd opp ned. Det blir vanskeligere for karakterene i serien. De som trodde de hadde en retning å følge livet og som følte de sto på trygg grunn, vil oppleve at det blir revet bort under føttene deres. Alt blir helt annerledes, sier Reedus til magasinet.

- Den verste som er laget

«The Walking Dead» kan smykke seg med de høyeste seertallene i amerikansk kabel-TV-historie, og er blitt priset for sin realisme.

Men da siste episode i sesong seks ble sendt, var fansen i harnisk og det kokte på sosiale medier.

Den anerkjente tv-anmelderen Todd WanDerWerf kalte episoden «den verste som noensinne er laget».

- Serien har aldri produsert noe så dårlig som denne episoden. Den første timen handler om all spenningen rundt det å kjøre på en vei som egentlig er stengt. I neste halvtime er det noen skumle øyeblikk med en altfor lang monolog og til slutt, en helt feilslått cliffhanger, skrev han på vox.com.

Han fikk støtte av mange.

Who died? Who cares?

- Den utilfredsstillende sesongfinalen leverer bare skuffelser. Hvem døde? Det er ikke det eneste spørsmålet vi skal vente sju måneder til vi få svar på, skrev Freddie Campion, i magasinet GQ.

På Twitter var reaksjonene stort sett de samme fra fans verden over:

- Who died? Who cares? skrev frustrerte fans på sosiale medier.

<strong>SESNOG SJU:</strong> Norman Reedus kommer med avslørende detaljer om den kommende sesongen av «The Walking Dead». Her er han sammen med andre skuespillere fra serien, Jeffrey Dean Morgan, Danai Gurira &amp; Andrew Lincoln attending 'The Walking Dead' cast event at Comic-Con 2016 held at the Andaz Hotel. URN:28148989
SESNOG SJU: Norman Reedus kommer med avslørende detaljer om den kommende sesongen av «The Walking Dead». Her er han sammen med andre skuespillere fra serien, Jeffrey Dean Morgan, Danai Gurira & Andrew Lincoln attending 'The Walking Dead' cast event at Comic-Con 2016 held at the Andaz Hotel. URN:28148989 Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer