Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Weeknd i grov ordstrid med Justin Bieber: - Dama di ble forelska i meg

Gir frekke stikk i ny låt.

INTRIGER: Justin Bieber har tidligere kastet fra seg flere slengbemerkninger mot The Weeknd etter romanseryktene med Biebers ekskjæreste, Selena Gomez. Nå svarer The Weeknd i ny låt. Foto: Frank Micelotta/Picture Group
INTRIGER: Justin Bieber har tidligere kastet fra seg flere slengbemerkninger mot The Weeknd etter romanseryktene med Biebers ekskjæreste, Selena Gomez. Nå svarer The Weeknd i ny låt. Foto: Frank Micelotta/Picture Group Vis mer

(Dagbladet): På onsdag ga artisten Abel Tesfaye, kjent som The Weeknd, ut låta «Some Way» med den kanadiske rapperen Nav.

I forbindelse med låtslippet er det imidlertid mye som tyder på at Tesfaye har tatt bladet fra munnen når det kommer til sin eks-kompis, Justin Bieber.

Allerede kort tid etter singelslippet var fansen i gang med å skape teorier rundt om dette var Tesfaye's måte å svare Justin Bieber på. Bieber har nemlig slengt fra seg krasse slengbemerkninger om det nye forholdet mellom The Weeknd og Biebers eks, Selena Gomez.

Etter at romanseryktene mellom Tesfaye og Gomez ble kjent, har det med andre ord vært lunken stemning mellom de to tidligere kameratene, og Bieber har uttrykt sin irritasjon over den kanadiske rapperen flere ganger.

Under et liveshow med fansen på Instagram når Bieber ble spurt om hvilken sang som var hans favoritt for tida, var han klar i sin tale når han avga et svar.

- Det må være «Starboy» av The Weeknd, sa Bieber før han braste ut i latter. Vi må forresten avslutte nå, for dette var bare for morsomt, fortsatte 22-åringen ironisk.

Bieber har også slengt med leppa i et intervju med den amerikanske avisa TMZ, da han fikk spørsmål om han i det hele tatt hørte på noe av musikken til The Weeknd.

- Ikke f*** om jeg hører på en sang fra The Weeknd. Den musikken er bare piss, svarte Bieber konstant.

Synger om Bieber

Fram til onsdag har det imidlertid vært stille fra Tesfaye på denne fronten, til tross for uttalelsene til Mr. Bieber. Men etter at «Some Way» ble lansert i går, er det mye som tyder på at tekstene er rettet mot Bieber. I låta synger han blant annet flere ganger om at noen andres kjæreste faller for han.

Her er noen eksempler fra låta:

- I think your girl, think your girl fell in love with me. She say my f–k and my tongue game a remedy. Oh yeah, yeah, I just hit a lick and I know you feelin’ some way. I just took that chick, and I know you feelin' some way. She just want a ni*** like me, you feelin' some way.

Til og med NAV selv slenger seg på sitt eget vers.

- The brown boy and the Starboy on a track, haters gonna say this sh** it wack, lyder det fra rapperen.

Turbulent forhold

Justin Bieber og Selena Gomez hadde et av-og-på-forhold fra 2010 til 2014, hvor de perioder også bodde sammen. Forholdet var preget av flere skandaler, og de har fått mye oppmerksomhet i media. Etter at det ble slutt mellom dem, snakket Gomez åpent ut om forholdet, hvor hun fortalte at paret flere ganger følte at de hadde hele verden mot seg.

Selena Gomez er nå akutell med låta «It Ain't me», et samarbeid med den norske produsenten Kygo. En låt som Dagbladets anmelder trillet terningkast to på tidligere i dag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media