The Who til Quart

Sammen med The Roots.

(Dagbladet.no): Det har en god stund sirkulert rykter om at et av rockens største navn, The Who, var aktuelle for Quart-festivalen.

I dag ble ryktene bekreftet, og den nye Quart-festivalen får med det et svært godt kort på hånden i drakampen mot Hove-festivalen om rockepublikummet.

The Who, som nå er aktuelle med skiva «Endless Wire», vil spille onsdag den 4. juli.

- Vi har booket The Who, folkens! De er powerchordens opphav. De oppfant sceneknusingen. De var mest bråkete av alle. Rocken har aldri vært den samme siden The Who. Nå er de ute med sin første studio-skive på 25 år. Vi har fortalt før at vi bygger Nordens feteste konsertamfi. Da passer det bra å få besøk av en av de største legendene noensinne. Åh, som vi gleder oss, skriver Quart-festivalen i en pressemelding.

I tillegg til at rock-interesserte nå kan glede seg til Quart, har festivalen også et godt lokkemiddel til de med sans for hip hop.

Def Jam-gruppa The Roots, kjent for sine live-opptredender, dukker også opp på festivalen. Bandet spilte sist på Quart i 2003, denne gang spiller de fredag 6. juli.

Quart bekrefter også at Lorraine og Karpe Diem kommer til festivalen.

SPILLER PÅ QUART: The Who (fra venstre: Simon Townshend, Roger Daltrey, Zak Starkey og Pete Townshend) spiller på Quart den 4. juli. Foto: SCANPIX
SPILLER PÅ QUART: The Who (fra venstre: Simon Townshend, Roger Daltrey, Zak Starkey og Pete Townshend) spiller på Quart den 4. juli. Foto: SCANPIX Vis mer
KOMMER OGSÅ: Også The Roots dukker opp.