Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

The Woodsman

DVD: Filmen trenger inn i pedofiliens mørke mysterier på en måte som verken er spekulativ eller fordømmende. Snarere forsøker regissøren å forstå problemet, både psykologisk og sosialt. Hovedpersonen Walter har sonet 12 år for seksuelt overgrep på en mindreårig og skal forsøke å tilpasse seg en normalt liv. Kevin Bacon trenger inn under hud, blodårer og nerver og viser med uhyre finstemte virkemidler hvordan Walter sliter med sine demoner. Et godt manus og en lavmælt fortellerstil bidrar til å gi filmen styrke. Dessverre ikke noe bakomstoff.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling