Therese Johaug danket ut Petter Northug

Samlet 17 000 flere seere.

SEERDUELL: Både Johaug og Northug fikk tv-tid på TV 2 i går. Johaug, som deltar i «Best av de beste», slo Northug på målstreken i kampen om seerne. Foto: Dagbladet
SEERDUELL: Både Johaug og Northug fikk tv-tid på TV 2 i går. Johaug, som deltar i «Best av de beste», slo Northug på målstreken i kampen om seerne. Foto: DagbladetVis mer

(Dagbladet): Vanligvis er Therese Johaug og Petter Northug «konkurrenter» i skisporet.

Tirsdag var de to i en duell om seere på TV 2 - en duell Johaug kunne gå jublende ut av.

Hun var nemlig å se i premieren på programmet «Best av de beste» på kanalen, som samlet 420 000 seere foran skjermen, melder Kampanje.

Dokumentaren «Sirkus Northug - Nedturen», som tok for seg skiessets fyllekjøring og tida etter, ble sett av 403 000.

Det ble også en fin tirsdag for TVNorge i går. Kanalen hadde premiere på både «Ylvis», som denne gang sendte programmet sitt live, og det ferske Kristian Valen-konseptet «Kanal Valen».

432 000 seere fikk med seg «I kveld med Ylvis Live», mens Valens ablegøyer fikk 412 000 til å bli sittende foran TVNorge-skjermen tirsdag.

- På søndag hadde vi premiere på «Klovn til kaffen». Premieren ble sett av 504 000. Dermed leverer vi tre humorpremierer over 400 000 seere i én sesong for første gang i historien. Det er gøy, sier programdirektør Eivind Landsverk.