Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Thievery Corporation

Bortimot det perfekte chill-out-album.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå som en diger hop av aldrende ravere begynner å prioritere tøfler framfor det siste fra Nike, er det ingen overraskelse at chill-out-musikk er en av de hurtigst voksende klubbsjangerne. Med stua som erstatning for dansegolvet.

Denne sofamusikken har allerede befestet sin posisjon gjennom Kruder & Dorfmeister, Air og Café del Mar-serien, og nå venter mange at Thievery Corporation, USAs svar på K&D, skal få et gjennombrudd.

For mens debuten «Sounds From The Thievery Hi-Fi» bød på smektende chill, var den ikke gjennomført nok til å få stempelet sofaklassiker. «The Mirror Conspiracy», derimot, er så usedvanlig lekker og perfekt at det nesten blir for mye av det gode. Dyp K&D-bass, svevende orgel, bossa, beats, eksotiske samples og tre uimotståelige kvinnelige gjestevokalister preger mesteparten av «The Mirror Conspiracy». Den ene virkningsfulle perlen erstatter den andre, dog uten at de drukner i en chillende likhet.

Thomas Strzelecki