«Felbergs loft»

Thomas Felberg har blitt hele Norges helgeunderholder: - Den unge rockeren i meg hadde banka meg

Nå drømmer han om å få menn til å kle seg mer «crazy».

I vinden: –Jeg har masse sceneerfaring og vet hvordan man skal gripe publikum, og så har jeg evnen til å snakke og snakke og snakke på radio. De tingene sammen funker visst på tv, sier Thomas Felberg. Foto: Jørn H Moen
I vinden: –Jeg har masse sceneerfaring og vet hvordan man skal gripe publikum, og så har jeg evnen til å snakke og snakke og snakke på radio. De tingene sammen funker visst på tv, sier Thomas Felberg. Foto: Jørn H Moen Vis mer
Publisert

– For et år siden hadde jeg ikke trodd at jeg skulle sitte her og snakke om NRK-jobbe på lørdagskvelden og programlederjobben i «Gullrekka». Jeg så ikke helt at en langhåra rocker skulle komme seg inn der. Men jeg takknemlig overrasket! Og helga på NRK er liksom blitt meg det, sier Thomas Felberg (44) og drar et av sine mange smil.

44-åringen har i en årrekke hatt fast musikkprogram på NRK-radio, og er nå å høre i «Felbergs loft» hver søndag på P13.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer