Thomas-show med Lillian

Thomas Giertsen har med seg Lillian Müller på laget når han er tilbake på skjermen med sitt nye talkshow 13. september. - Jeg skal ta Thomas fra ho derre Aqua-Lene. Nå er det meg og ham, erklærer Müller.

Det er ikke sikkert Playboy-Lillian trenger å kjempe så hardt mot Aqua-Lene. Giertsen virker nemlig like overrasket som alle andre over Se og Hørs nyhet om at han er sammen med Aqua-Lene.

- Foreldrene mine ble veldig glade. Og jeg har fått masse gratulasjoner fra venner og familie, forteller han lattermildt.

Talkshow

På valgdagen har Giertsen premiere på sitt nye talkshow. Foruten Lillian Müller har han fått med seg kameratene Espen Eckbo og Jon Øigarden.

- Det blir et talkshow, så hva det skal inneholde kommer an på hva som står i avisene. Forhåpentligvis blir det morsomt, litt sånn Rorbua, med støyende latter og lårklasking. Men det blir litt mildere enn Wesenstund, ikke så skarpt i kantene, forteller Giertsen.

Øigarden er skuespiller på Oslo Nye Teater, og skal blant annet spille i Tennessee Williams' «Ville engler» der i høst.

- I talkshowet skal jeg ta meg av kunsten. I «teaterhjørnet» skal jeg presentere korte utdrag fra teaterhistorien. Litt Stanislavskij og sånt, sier Øigarden.

- Jon mener nemlig at teater er best på tv, kan Giertsen opplyse.

- Litt teater på tv er best, samtykker Øigarden.

Sex-erfaring

24 programmer av «I kveld med Thomas Giertsen», hvert på tre kvarter, har TVNorge planlagt utover høsten. Og Lillian Müller er superfornøyd med at hun endelig får komme på tv.

- Hvis du visste hvor mange menn jeg måtte ligge med for å komme hit. Thomas er bare en av dem, beretter Playboy-modellen.

- Egentlig ønsket jeg meg et helseprogram, men jeg får begynne med det jeg er kjent for her i Norge, nemlig humor og sex. Og jeg har hatt et godt øye til Thomas siden jeg var med i «Mandagsklubben» i høst. Han er litt ung, bare 28 mot mine 48, men yngre menn passer godt til eldre damer. Jeg har masse erfaring, spesielt seksuelt, sier Lillian, og røper at hun lenge trodde at Thomas var homse.

- Men det er han jo, sier Jon.

- Nei, nei, nei, jeg er 90 prosent sikker på at han liker jenter, påstår Lillian. Thomas bare gliser.

- Vi fant henne oppe på Bryn senter, forklarer han og viser til Lillian.

- Han skal komme og bo hos meg i Santa Monica, og så skal jeg introdusere ham for filmbransjen i Hollywood, erklærer Lillian.

- Men han har jo vært i USA, hos gamlekjæresten din?

- Å, du mener på Playboy-fest hos Hef? Ja, jeg hører at han ble kastet ut derfra. Selv går jeg ikke på de festene der lenger. Det er blitt helt som på 70-tallet, bare alkohol og damer.

Avvikeren

Espen Eckbo, allerede legendarisk fra «Mandagsportrettet», er ikke helt sikker på hva hans rolle i programmet blir.

- Jon kom inn og tok min plass, så jeg er blitt en avviker. Men jeg får penger, sier Eckbo og begynner å kommandere fotografene.

- Jeg føler at dere bare tar bilder av Thomas, er det mulig å flytte fokusen litt over på oss andre også?

HAN ER MIN: Lillian Müller har bestemt seg. Hun vil ha Thomas Giertsen.